Automatisoi rakennusprojektin kustannusraportointi!

Matilda Kivinen, 30.9.2019 12:24:33

Automatisoi rakennusprojektin kustannusraportointi!

Tocoman Raportointi tuottaa reaaliaikaisen kuvan rakennushankkeen taloudellisesta tilanteesta. Voit myös porautua kustannusten yksityiskohtiin. Integroimalla Kustannusraportoinnin Procountoriin, voit automatisoida tiedonsiirron kahden kriittisen järjestelmän välillä. Kustannusraportoinnin avulla voit valvoa reaaliaikaisesti kustannuksia ja tuottoja sekä tehdä kustannusennusteita. Ohjelma mahdollistaa myös laajat mahdollisuudet tuottaa hankkeen talousraportteja yritysjohdolle. 

Tocoman mukana Finago Network Member yhteisössä

Tocoman on mukana Finago Network Member yhteisössä, joka takaa sovellusintegraation yhteensopivuuden ja positiivisen käyttökokemuksen Finagon ohjelmistojen kanssa. 

Löydät Tocoman laajennuksen Finagon yhteistyökumppanit sivulta.  

Kustannusraportointi osaksi Procountoria
Integroimalla Kustannusraportoinnin Procountoriin, rakennushankkeen kustannustiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti, kaksisuuntaisesti ja reaaliaikaisesti. Procountorista siirtyy Tocoman Kustannusraportointiin reaaliaikainen ja automaattinen osto- ja myyntilaskutieto, palkkatieto ja ostolaskujen kuvat. Vastaavasti Tocoman Kustannusraportoinnista siirtyy automaattisesti myyntilaskujen tietosisältö Procountoriin, josta Procountor muodostaa myyntilaskun asiakkaan muokattavaksi ja hyväksyttäväksi. Kustannusraportointi integroituu myös lukuisiin muihin taloushallinnon ohjelmiin.

Tehosta rakennusprojektia digitaalisilla ratkaisuilla!
Tocoman-ohjelmistot kattavat laajasti rakennushankkeen elinkaaren, jossa tieto virtaa saumattomasti rakentamisen vaiheesta toiseen. Kustannusraportoinnin lisäksi Tocoman-ratkaisu sisältää sekä kokonaisratkaisuna että yksittäin hankittavina ohjelmistoina seuraavat ohjelmistot: BIM3, Määrä- ja Kustannuslaskenta, Tuotannonsuunnittelu, Aikataulu ja Työmaa.

Lue lisää Tocoman-ratkaisuista! 

Topics:RakentaminenKustannusraportointiKustannuslaskenta

Kommentteja