Sales Manager, Anne, jakaa fiiliksiään ensimmäisistä työkuukausista Tocomanilla

Anne Aattola, 15.6.2021 8:18:18

Liityin Tocomanin myyntitiimiin keväällä ja alku on ollut varsin vauhdikas. Päivät ovat täyttyneet ohjelmistokoulutuksista, toimialaan tutustuen sekä asiakastapaamisiin osallistuen. On ollut mukava tutustua niin Tocomanin kuin Admicomin energiseen työkulttuuriin sekä tavata monia asiantuntevia kollegoja. Heti alusta saakka minulla on ollut todella tervetullut olo työyhteisöömme.

Miten päädyit töihin Tocomanille?

Olen ehtinyt työskennellä monenlaisissa tehtävissä; projektipäällikön tehtävistä myyntiin sekä viestinnästä yrittäjyyteen. Kaikki tehtävät ovat kerryttäneet osaamista, joka on tukenut työssä onnistumista. Myyntiä olen tehnyt erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmien kanssa, muun muassa 3D-suunnitteluohjelmiston ja kalustonhallintaratkaisujen parissa.

Arvostan hyvää työilmapiiriä sekä laadukkaita ja asiakkaita palvelevia tuotteita. Entinen kollegani työskentelee Tocomanilla ja keskustelimme hänen kanssaan Tocomanista työnantajana sekä yleisesti rakennusalalla työskentelystä. Sain positiivisen kuvan kaikesta tekemisestä, tulevaisuuden visioista sekä asiakaskunnastamme. Olen iloinen, että palaset loksahtivat kohdalleen ja saan olla ylpeästi osa Tocomanin tiimiä.

Mitkä kolme asiaa haluat nostaa esille Tocomanista?

Paljon olisi vaihtoehtoja, mutta valitsen ihmiset, laskentaohjelmisto ja kokonaisratkaisu.

Tocoman-ratkaisujen taustalla on pitkä historia osaamista ja asiantuntijuutta. Ihmiset yrityksen taustalla ovat olleet mukana luomassa kustannuslaskennan standardia rakennusalalle Suomeen – tämä vaikuttaa ainakin minut! Tälläkin hetkellä asiantuntijamme omaavat kokemusta niin käytännön tekemisestä rakennusalalla kuin hallitsevat ohjelmistomme salat. Kaikki tekeminen lähtee asiakkaidemme tarpeista, keskusteluista ruohonjuuritasolla ja niiden jalkauttamisesta käytäntöön. Tiimillämme on hyvä energia ja se tarttuu!

Laskentaohjelmistoa itseään on kehitetty yli 30 vuotta suomalaiseen rakentamiseen. Nyt keväällä julkaisimme pilvipohjaisen määrä- ja kustannuslaskentatyökalun, joka tuo täysin uuden ulottuvuuden tiedon läpinäkyvyydelle ja saavutettavuudelle. Tämä yhdistettynä laajaan kustannustietokirjastoon on huikea etu kaikille asiakkaillemme. Tällaisten ohjelmistojen kanssa on hienoa tehdä töitä, kun tietää aidosti tarjoavansa yrityksille tuottavamman ja kustannustehokkaamman tavan toimia.

Kokonaisratkaisulla viittaan emoyhtiöömme Admicomiin. Yhdessä heidän kanssaan pystymme tarjoamaan rakennusalalle lyömättömän kokonaisratkaisun tarjouslaskennasta kirjanpitopalveluihin ja tulevaisuudessa varmasti vielä paljon muutakin. Myös työntekijän näkökulmasta Admicom-konserni mahdollistaa erilaiset urapolut oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Dynaaminen tekeminen ja vahva kasvustrategia luovat kannattavan pohjan tulevaisuudelle.

Tulen työskentelemään kesällä 2021 avautuvassa Turun toimipisteessämme, mutta palvelen silti asiakkaitamme valtakunnallisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille toimiva kokonaisuus rakentamisen elinkaaren ja projektinhallinnan tarpeiden näkökulmasta.

Terveisin,

Anne
anne.aatola@tocoman.com

Topics:Työkulttuuri

Kommentteja