Työntekijäesittely | Junior Sales Manager, Samu

Samu Ahonen, 15.2.2021 10:21:05

Moikka!

Olen Samu Ahonen ja toimin Tocomanilla Junior Sales Managerin roolissa pääkaupunkiseudulla. Olen aikaisemmin työurallani toiminut myynnin parissa muun muassa autoalalla sekä myöhemmin natiivimarkkinoinnin puolella.

Liityin tiimiin heti vuoden alusta ja tätä kirjoittaessani olenkin työskennellyt Tocomanilla reilun kuukauden verran. Kulunut aika on mennyt todella nopeasti sekä koen oppineeni reilussa kuukaudessa enemmän kuin alun perin ajattelinkaan ja siitä saan kiittää suuresti kollegoitani.

Mikä sai sinut valitsemaan Tocomanin? 

Valitsin Tocomanin siitä syystä, koska minua kiehtoi ohjelmistoala ja nimenomaan sen tuomat rajattomat mahdollisuudet tulevaisuudessa. Ohjelmistomme yhdistettynä perinteikkääseen rakennusalaan on erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä minulle myyjänä. Tämä tarjoaa sopivasti haastetta, mutta samalla erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa vapaasti omaa osaamistani. Koen sopivani ihmisläheisenä myyjänä organisaatioomme erittäin hyvin.

Miten uuden työn aloitus on sujunut etätyöaikana?

Sisääntuloni tiimiin on sujunut vallinneesta tilanteesta huolimatta aivan loistavasti. Olemme esimieheni kanssa päivittäin yhteydessä etänä sekä ainakin viikoittain myös koko tiimin kesken. Minulle on alusta lähtien laadittu selkeä suunnitelma, minkä pohjalta etenemme asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Olen huomannut, että niin Tocomanilla kuin emoyhtiössämme Admicom Oyj:ssä pätee rehellisen tehokas, mutta samalla rento työkulttuuri, jossa jokainen yksilö saa olla oma itsensä.

Odotan kehittyväni Tocomanilla mielenkiintoisen työtehtävän kautta ja uskon viihtyväni täällä pitkään. Ensitöikseni haluan napata minulle suunnitellun viitan mahdollisimman nopeasti harteilleni ja kantaa sitä kautta korteni kekoon saavuttaen omat sekä tietysti tiimimme yhteiset tavoitteet. Mielestäni meidän hyvin roolitetulla sekä johdetulla tiimillä on realistista saavuttaa tulevaisuuden kasvutavoitteet.

Tehdään yhdessä tästä vuodesta mahtava!

Samu

 

Topics:Työkulttuuri

Kommentteja